Ontdek de pure smaak

Hollandse geit- schapenkazen.

Geitenkaas
Een bijzonder smaakvolle geitenkaas is de geitenkaas van Arina. Deze is rijk van smaak, bijzonder smeuïg, altijd van hoge constante kwaliteit, licht verteerbaar en bereid met een vegetarisch stremsel. De Arina-geitenkazen zijn verkrijgbaar in drie smakelijke varianten. Gegarandeerd 100% geitenmelk, dus geschikt voor mensen met koemelkallergie.
Tip: Een pareltje in ons assortiment is de biologische geitenkaas van de Mekkerstee: zacht, romig en met de meest zuivere smaak.


Schapenkaas
Tijdens een vakantie op het Waddeneiland Terschelling kwamen Erik en Nienke langs de Ecologische Schapenboerderij de Zeekraal. Van wat ze daar proefden willen ze hun klanten op de markt ook laten meegenieten. Een heerlijke ecologisch - biologisch en ook nog vegetarisch kaas. De melk van de schapen, die op deze boerderij worden gehouden, wordt verwerkt tot schapenkaas. Deze kaas is van 100% schapenmelk en zonder toevoeging van kleur-, geur- of smaakstoffen. Hierdoor zijn de smaak en kwaliteit altijd optimaal. Deze schapenkaas is een eerlijk natuurproduct, dat in de loop van het seizoen subtiel van smaak verandert. Naarmate de kaas rijpt, wordt de zachte smaak pittiger en krachtiger.Ontwerp en realisatie: Avalet Studio